Polonia i ka dhënë Ukrainës më së shumti tanke deri më tani

Polonia me sa duket i ka dhënë Ukrainës më së shumti tanke deri më tani, duke dhuruar 325 për të ndihmuar betejën e vendit kundër Rusisë, ka thënë Përfaqësimi i Përhershëm i Polonisë në BE.

Një total prej 575 tanke janë dorëzuar në Kiev që nga fillimi i luftës.

Franca ka dhuruar 85, Gjermania ka dërguar 80 dhe SHBA ka dhënë 76, shtoi ajo.