Çdo mashkull e ka një grua që nuk do ta harrojë kurrë

Çdo mashkull e ka një grua që nuk do ta harrojë kurrë


Fun


Gazeta Express

11/05/2023 2:11

Në jetën e secilit njeri ka një grua, për
ta kujtuar gjithmonë me butësi dhe ngrohtësi dhe me një trishtim të
pakuptueshëm. Dhe kjo, pavarësisht nga fakti se ajo ka qenë në një martesë e
lumtur për disa vjet, apo e do gruan dhe fëmijët e tij.

Le të përpiqemi të kuptojmë se kush janë këto
vajza apo këto gra, të cilat kurrë nuk do të harrohen nga partnerët e tyre:

Dashuria e parë

Pak njerëz mund të harrojnë dashurinë e tyre
të parë, ndjenjat e tyre dhe ndjenjat e asaj kohe. Dhe nuk ka rëndësi nëse kjo
dashuri ishte reciproke apo jo. Por ishte në atë moment që burri pa në anën
tjetër dhe papritmas e kuptoi që një grua mund t’ia ndryshonte jetën. Ndjenjat
e para janë më të pastra, më naivet. Edhe nëse iluzionet dhe ëndrrat për një
arsye apo një tjetër, nuk justifikojnë shpresat dhe nuk realizohen, burri nuk
do ta harrojë kurrë dashurinë e tij të parë. Ishte kjo vajzë që zgjonte tek ai
këto ndjenja të lehta dhe të buta dhe, për buzëqeshjen e saj, burri ishte gati
të transformonte malet dhe të ndryshonte rrjedhën e lumenjve.

Dashuria e pamundur

Një grua dashurohej shumë më pak me të tjerët,
ose ndoshta nuk i pëlqente aspak, por burro do të dëshironte që të paktën një
herë kjo grua të flinte me të. Por ajo nuk pranoi t’i përkiste atij, shkruan
bota.al. Kjo grua ka prekur krenarinë e tij mashkullore dhe kjo ishte arsyeja
pse ka mbetur përgjithmonë në kujtesën e tij.

Dashuria e humbur

Shpesh ndodh që një burrë e kupton sa e çmon
dhe e do një grua, vetëm pasi e humbet. Ajo ka ikur, dhe e gjithë jeta e tij ka
humbur të gjitha kuptimet. Vetëm më vonë, ai do të fillojë të kuptojë gabimet e
tij, do kuptojë se ajo i ka dhënë kohën e saj, por që ai nuk ka qenë në gjendje
ta vlerësojë. Dhe tani nuk mund të kthehet pas. Dhe edhe nëse, pas një kohe, ai
burrë do ta dojë një grua tjetër, gjithnjë do të kujtojë atë që i mësoi ajo
grua që ia theu zemrën.