Gjin Dodaj artisti i listes A në fushën e bukurisë

Gjin Dodaj është i njohur dhe i dëshmuar në fushën e Hair & makeup. Puna e tij e shkëlqyer si hair-artist dhe grimer, plasohet përditë në rrjete sociale, duke mhanitur ndjekësit dhe ata që shohin atë çfarë krijon mjeshtri nga Gjakova.

Ndryshe nga shumë të tjerë të fushës së tij, Gjin Dodajt i mungon dëshira për tu ekspozuar dhe për të punuar me popmozitet, andaj deri më tani suksesi i tij ka mbetur kryesisht jo shumë publik.

Por, puna e të riut e vlen të shihet dhe duartrokitet, pasi ai shkrinë takentin dhe profesionalizmin e krijuar me investim në kokat dhe fytyrat e klienteve të tij të shumta, të cilat e vizitojnë “Studio Gjini” në Gjakovë.

Gjin Dodaj është master trainer profesional për parukeri dhe grim. Që nga viti 2018 ka nisur të shkollohet për parukeri dhe grim, ku edhe është diplomuar. Gjin Dodaj jo rastësisht rangohet në listën A të profesionistëve të fushës së bukurisë.

Siç kuptojmë, “Studio Gjini” shumë shpejtë do të bëjë edhe hapjen e një akademie profesionale për flokë dje grim.