Drejtori Halili me apel: Mos ikni në mërgim, hapni biznesin tuaj me grant nga FIZHT

🗣🛎 Keni humbur shpresat⁉️ Mendoni se në cilin destinacion të mërgimit të ikni❓️NDAL ⛔️
🆘️ Ka SHPRESË edhe në vendlindje! Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik hap konkursin e ri për hapjen e biznesit tuaj të ri inovativ, por edhe për sipërmarrësit aktual, që kanë ide të re inovative.
🔔 Ndajmë 2.000 000 Euro për dhjetra projekte të reja të cilat do të jenë më konkurente. Grant deri 40.000 euro për startup-et deri në 3 vjet të reja dhe deri më 80.000 euro për ato deri në 6 vjet të reja.
♨️ S’keni kompani? S’ka problem, aplikoni si grup, nëse selektoheni, do keni afat 1 muaj për themelim të kompanisë.
⚒️MOS U ANKO, KAP PROJEKTIN E PUNO 📘.

Info në:
https://shorturl.at/dwY01