Nis konferenca për lansimin e Fondit Sovran të Kosovës

Ka filluar konferenca për lansimin e Fondit Sovran të Kosovës.

Kjo konferencë ka filluar në orën 11:00.

Në këtë konferencë është duke marrë pjesë dhe kryeministri i vendit, Albin Kurti.

Pamje nga konferenca

Kjo konferencë ka të bëjë me prezantimin e reformës më të madhe ekonomike në Kosovë në fushën e menaxhimit të aseteve shtetërore.