Tre shenjat e Horoskopit që mund të përfshihen në një marrëdhënie toksike

Tre shenjat e Horoskopit që mund të përfshihen në një marrëdhënie toksike


Fun


Gazeta Express

03/05/2023 22:46

E keni vënë re se disa njerëz janë
vazhdimisht në marrëdhënie që nuk janë të mira për ta? Në marrëdhënie që i
lëndojnë, i nënçmojnë dhe i kufizojnë? Me pak fjalë në marrëdhënie toksike?

E keni menduar se yjet mund të luajnë një rol
në këtë? Nëse jo, le t’ju kujtojmë se astrologjia na mëson se çdo shenjë e
zodiakut ka një sërë karakteristikash që lidhen drejtpërdrejt me personalitetin
e tyre, dhe rrjedhimisht me zgjedhjen e partnerëve që bëjnë.

Cilat shenja të zodiakut kanë më shumë gjasa
të jenë në një marrëdhënie toksike?

Gaforrja

Të ndjeshëm dhe shumë emocionalë, Gaforret u
japin njerëzve mundësi, ndërkohë që nuk shprehin atë që ndjejnë apo çfarë i
shqetëson, për rrjedhojë, në vend që të zgjidhen, problemet shtohen. Në të
njëjtën kohë, ata duan që gjërat të bëhen sipas tyre dhe të “ndërtojnë” një
situatë perfekte në mendjen e tyre, e cila nuk korrespondon me realitetin. Po
si pasojë e kësaj shumë konflikte ndodhin, por edhe qëndrojnë në marrëdhënie që
nuk i meritojnë, me synimin për të arritur atë ëndërr perfekte.

Peshorja

Peshoret janë romantikë të pashërueshëm dhe do
të përpiqen të ruajnë lidhjen e tyre, edhe nëse shohin se gjërat nuk po shkojnë
mirë. Ata injorojnë flamujt e kuq dhe përpiqen të rregullojnë çdo situatë. Ata
janë gjithashtu shumë naivë dhe bien në dashuri vetëm se I pëlqen kjo ndjenjë.

Peshqit

Tepër emocionale dhe romantike, ata që i
përkasin shenjës së Peshqve marrin rolin e kujdestarit në marrëdhënien e tyre.
Ata shpesh vendosin nevojat e partnerit të tyre para tyres, gjë që në fund mund
t’i bëjë ata të ndihen të mirëqenë dhe të parëndësishëm. Ata gjithashtu kanë
vështirësi në vendosjen e kufijve, kështu që shpesh mund të shfrytëzohen.