Shkup, mbahet takim mbështetës për presidentin turk Erdoğan dhe Aleancën Popullore

Kryesia e Qendrës Koordinuese Zgjedhore të AK Partisë në Maqedoninë e Veriut mbajti një takim mbështetës për presidentin turk Recep Tayyip Erdoğan dhe Aleancën Popullore, raporton Anadolu.

Aktiviteti u mbajt në një hotel në kryeqytetin Shkup, ndërkaq, morën pjesë kreu i Partisë Demokratike Turke në Maqedoninë e Veriut (TDP) dhe njëherësh deputet Beycan Ilyas, kreu i Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke të Maqedonisë (MATÜSİTEB) Tahsin Ibrahim, Kreu i Lidhjes Demokratike Boshnjake (BDS), Munir Kolashinac, ish-kreu i Gjykatës Kushtetuese në Maqedoninë e Veriut Salih Murat, Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes për Bashkim Kombëtar të Turqve (TMBH), prorektori i Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik (IBU) Assoc. Prof. Dr. Mevludin Ibish, përfaqësues të partive politike dhe organizatave joqeveritare, akademikë dhe të ftuar të tjerë.