Deamishel debaton me Luizin – Gazeta Express

Deamishel debaton me Luizin


Rozë


Gazeta Express

04/05/2023 15:09

Pas më shumë se 5 ditësh qetësi në shtëpi, Luizi dhe Dea debatuan me njëri-tjetrin, duke përmendur situatat e mëparshme kur ata kanë ofenduar njëri-tjetrin.

Luizi tha se ai ka folur gjithë kohën në kudër të lojës,
pasi nuk është i njëjtë jashtë shtëpisë. Deamishel tha se kur ai i tha do të
zhgarravis nuk ishtë në kudër të lojës.

Ajo e këshilloi Luizin të konsultohet me një psikolog, në
mënyrë që të kontrollë shpërthimet dhe nervat e tij.

Ndonëse Luizi ka përsëritur gjithë kohën faktin që ai situatat dhe ofendimet i ka për lojë, kjo gjë nuk e ka bindur aspak Dean. /TCh/