Robert Aliaj futet surprizë në studio, reagimi epik i Sabianit (VIDEO)

Robert Aliaj futet surprizë në studio, reagimi epik i Sabianit (VIDEO)


Shqiperi


Gazeta Express

03/05/2023 9:26

Robert Aliaj dhe Sabiani janë përballur për herë të parë me njëri-tjetrin këtë të martë në “Fan Club”. Sabiani ishte i ftuar së bashku me Keisin ndërsa Roberti hyri surprizë.

Megi Pojani tha se Roberti kishte ardhur posaçërisht nga Belgjika për “Fan Club”. 

Me të hyrë Roberti, kamera fokusoi Sabianin dhe reagimin e tij. Këngëtari qëndroi pa lëvizur dhe vetëm shikonte nga ekrani.