A e dini sa peshojnë ‘extations’ që i vini? Tregon Ibrahairartist

Kur është fjala për ‘extation’, ai është ‘baba’.

Fjala është për Ibrahairartist, i cili në trojet shqiptare ka marrë vëmendje, me punën që bën.

Vajzat janë të interesuara që t’i vënë flokët te ai, e përmes një video Ibra tregoi se në kokë zakonisht vihen 200 gram flokë.

Dhe rezultati është thjesht mahnitës.