Unum Festival shpall partneritin shumëvjeçar novator me NFT-TiX

Unum Festival shpall partneritin shumëvjeçar novator me NFT-TiX


Rozë


Gazeta Express

01/05/2023 17:04

Epoka e re e biletave në Blockchain fillon për Unum Festival pasi NFT-TiX sjell revulucionin në përvojën e shitjes së biletave të festivalit.

Shëngjin, Shqipëri – 1 Maj 2023 – NFT-TiX, platforma më e avancuar e biletave të bazuara në blockchain, sot shpalli partneritetin shumëvjeçar me Unum Festival, një nga ngjarjet muzikore më të shumëpritura të vitit. Ky bashkëpunim shënon një pikë kthese në industrinë e eventeve, pasi Unum Festival bëhet një tjetër organizim i madh që përqaf teknologjinë dhe bëhet pjesë e historisë me lansimin e biletave NFT përmes NFT-TiX.

Duke filluar nga 5 maji, ora 12:00 , NFT-TiX do të nisë shitjet e biletave për Unum Festival, i cili mbahet nga 1 deri më 6 qershor në qytetin bregdetar të Shëngjini në Shqipëri. Ky partneritet premton një përvojë të sigurt të biletave, duke fuqizuar pjesëmarrësit e festivalit me aftësinë për të blerë bileta me vlerë nominale, pa tarifa shtesë.

Festivali Unum, i njohur për përkushtimin e tij të pashembullt ndaj inovacionit dhe krijimtarisë, ka marrë drejtimin në adoptimin e zgjidhjes më të fundit të biletave “NFT” të ofruar nga NFT-TiX. Kjo qasje novatore për shitjen e biletave jo vetëm që siguron një proces transaksioni transparent dhe të sigurt, por gjithashtu eliminon tarifat e shtuara dhe mashtrimin, dhe gjithashtu hap rrugën për një përvojë të drejtë dhe pa probleme për të gjithë pjesëmarrësit e festivalit.

Duke shfrytëzuar fuqinë e teknologjisë blockchain, NFT-TiX po transformon industrinë e shitjes së biletave duke ofruar një platformë të decentralizuar, të sigurt dhe transparente si për organizatorët e ngjarjeve ashtu edhe për pjesëmarrësit. Ky partneritet inovativ me Unum Festival është një dëshmi e angazhimit të tyre për të përmirësuar përvojën e festivalit dhe për të vendosur një standard të ri për industrinë.

“Ne jemi jashtëzakonisht të lumtur për të bashkëpunuar me Unum Festival dhe për të sjellë përfitimet e inovacionit të biletave NFT-TiX për fansat e tyre,” tha Emil R. Ljesnjanin, CEO i NFT-TiX. “Duke ofruar bileta me vlerë nominale pa tarifa shtesë, ne po thyejmë barrierat dhe po i bëjmë ngjarjet më të aksesueshme për fansat nga të gjitha sferat e jetës.”

Festivali Unum vazhdimisht e ka veçuar veten me angazhimin e tij për të organizuar përvoja të paharrueshme për të pranishmit. Duke u bërë pjesë e shitjes revolucionare të biletave të NFT-TiX, ata vazhdojnë të shtyjnë kufijtë e asaj që mund të arrijë një festival muzikor. Bëhuni gati për t’u zhytur në atmosferën magjike të Unum Festival, ku fuqia e muzikës dhe teknologjia e fundit bashkohen për të krijuar një përvojë të pashembullt.

“Ne jemi shumë të lumtur për partneritetin e krijuar në mes Unum Festival dhe NFT-TiX për shitjen e biletave dhe të sjellim përfitimet e teknologjisë blockchain për fansat tanë të festivalit,” tha Kushtrim Sahiti, CEO i Unum Festival. Dhe gjithashtu për herë të parë, ne do të ofrojmë bileta per tavolina VIP përveç biletave tona të zakonshme, të cilat do të jetë e disponueshme vetëm në platformën e NFT-TiX. “Me sistemin e sigurt dhe transparent të biletave të NFT-TiX, pjesëmarrësit mund të shijojnë një përvojë më të lehtë, duke zotëruar gjithashtu një pjesë unike të historisë së Unum Festival. Partneriteti ynë me NFT-TiX na lejon t’u ofrojmë fansave tanë një përvojë të unike të festivalit!

Mos e humbni mundësinë për t’u bërë pjesë e historisë! Siguroni biletën tuaj NFT për Festivalin Unum duke filluar nga data 5 maj, ora 12:00 e mesditës, ekskluzivisht përmes platformës NFT-TiX.

Për më shumë informacion rreth NFT-TiX dhe partneritetit me Unum Festival, vizitoni [faqen e internetit] ose ndiqni NFT-TiX dhe Unum Festival në mediat sociale.

Rreth NFT-TiX:

NFT-TiX është një platformë pioniere e biletave të bazuara në blockchain që ofron një zgjidhje të decentralizuar, të sigurt dhe transparente për organizatorët dhe pjesëmarrësit e ngjarjeve. Duke shfrytëzuar fuqinë e teknologjisë blockchain dhe argumenteve jo të këmbyeshëm (NFT), NFT-TiX synon të revolucionarizojë industrinë e biletave, duke i dhënë fund skalitjes dhe mashtrimit të biletave duke ofruar një përvojë të qetë dhe pa probleme për të gjithë.
Rreth Unum Festival:

UNUM Festival është një nga ngjarjet më të rëndësishme muzikore në Shqipëri, i cili zhvillohet çdo vit në lokacionin përrallor në Shëngjin, të Shqipërise. Me vendndodhjen e tij të jashtëzakonshme dhe me një formacion eklektik, Unum Festival mbledh së bashku artistët më të mirë të muzikës elektronike dhe fansat nga e gjithë bota. Ky festival mbështetet nga kreativiteti dhe inovacioni, duke bërë kështu që të jetë një ngjarje e jashtëzakonshme për dashamirësit e muzikës në të gjithë botën.