Kurti emëron Avni Zogianin zëvendësministër të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar gjatë ditës së hënë, Avni Zogianin, zëvendësministër të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Kurti e uroi Zogianin për detyrën dhe i dëshiroi suksese në përmbushjen e përgjegjësive të reja.

Ndërsa, Zogiani ka qenë kandidat i LVV-së për zgjedhjet lokale në Fushë-Kosovë në vitin 2017.

Kurti emëron Avni Zogianin zëvëdësministër të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës