Robbie Williams preferon më mirë të hajë një mandarinë sesa të bëjë seks me gruan e tij

Robbie Williams preferon më mirë të hajë një mandarinë sesa të bëjë seks me gruan e tij


Rozë


Gazeta Express

28/04/2023 14:49

Robbie Williams ka pranuar se ai pothuajse kurrë nuk bën seks me
gruan e tij. Në një intervistë të përbashkët me bashkëshorten e tij prej
13 vitesh, Ida Field, ata kanë pranuar se nuk kanë më jetë seksuale.

Ish-këngëtari i ‘Take That’ ia atribuoi mungesën e dëshirës seksuale
faktin se ai ndaloi marrjen e pilulave të testosteronit pasi duhej t’i
‘i hiqte’ ato sepse ato e përkeqësuan depresionin e tij.

“Seksi gjatë asaj kohe ishte “i pabesueshëm”, por për shkak
të problemeve të varësisë, më duhej të ndaloja marrjen e tyre”, tha
Williams për The Sun.

Këngëtari i “Angels” theksoi: “Të gjithë e dinë që nuk ka seks pas martesës. Kështu janë gjërat. Unë isha me testosterone për një kohë, por, duke qenë se u bëra i varur, kjo duhej të ndalohej”.

Megjithatë, ai nuk mungoi të tregojë se sa shumë i mungon lidhja e
dashurisë me gruan e tij, pasi dikur nuk i mbanin dot duart larg
njëri-tjetrit.

“Por seksi që bëmë kur isha në testosteron ishte i jashtëzakonshëm,
ndodhte gjatë gjithë kohës. Por kjo tregon se sa shumë na pëlqente
njëri-tjetri”, tha Williams.

Gjatë intervistës ai theksoi se: “Më mungon ajo periudhë e bukur.
Megjithatë, ndonjëherë tani, Aida do të kthehet nga unë dhe thotë,
“duhet të bëjmë seks”, dhe unë ulem dhe më mirë ha një mandarinë dhe
thjesht ngre supet. Pra, e dini, ndonjëherë ne përpiqemi, por…”

Gruaja e tij pranoi, duke theksuar se për të “intimiteti është ana e
rëndësishme, thelbësore e dashurisë. Unë dhe Robi jemi të lumtur
pavarësisht kësaj.”