Ademi priti në takim ekipin e Institutit të UNESCO-s

Sot zhvillova takim me ekipin e Institutit të UNESCO-s, të cilët po punojnë për një analizë gjithëpërfshirëse të sistemit arsimor në vend, financuar nga Komisioni Evropian.

Së bashku diskutuam për reformat dhe ligjet e miratuara, si Ligji për Arsimin Fillor dhe Ligji për Mësimdhënësit dhe Bashkëpunëtorët Profesional në Arsimin Fillor dhe të Mesëm sa isha ministër i Arsimit dhe Shkencës.

Bashkëpunimi ynë do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FRag1NDY4LsXhktHfhdSuEJCAGDcR5mTTGV89hGRuD7JeLq25ZVSvzmhr4B2zF1Ml&id=100044208230554&mibextid=Nif5oz