Efi dhe Luizi nuk pajtohen me Dean, Luizi: Ajo del të shtunën

Efi dhe Luizi nuk pajtohen me Dean, Luizi: Ajo del të shtunën


TV/Film


Gazeta Express

24/04/2023 23:17

Të mbledhur në oborr, banorët po mendonin
të gjitha skenaret e mundshme se kush mund kë, nëse dy banorë dalin “kokë më
kokë” me njëri-tjetrin.

Luizi tregoi se e sheh Qetsorin si konkurrent
të fortë. Sipas saj, nëse ai del përballë Deamishel në nominim, e mund Dean.

Efi e kundërshtoi mendimin e tij, me
argumentin se nuk është e drejtë që Dea të mundet nga Qetsori, nisur kjo edhe
nga fakti që ajo ka që më 24 dhjetor në shtëpi.

Ajo shtoi se Deamishel ka mundësi që të mundet nga Nita. Sa i përket eliminimit të nesërm, Luizi tha se Jori është me e rrezikuar, ndërsa Dea tha se ka shanse të dalë Qetsori.