Luizi i kërkon “besim” Kiarës, vazhdon ta ruajë lojën e tij për surprizën e nesërme

Luizi i kërkon “besim” Kiarës, vazhdon ta ruajë lojën e tij për surprizën e nesërme


TV/Film


Gazeta Express

21/04/2023 20:06

Teksa Kiara qëndronte vetëm në dhomën e
grimit, Luizi shkoi pranë saj dhe e pyeti nëse kishte qarë, por ajo e mohoi dhe
tha se është thjesht e lodhur pasi nuk ka fjetur gjithë natën.

Luizi i kërkoi asaj ta kuptoj dhe ta besoj në
gjithçka. Ai u shpreh se për të ka dalë kundër gjithë botës, e më pas e pyeti
nëse ajo do bënte të njëjtën gjë.

Kiara tha se edhe ajo bën të njëjtën gjë për
të.

Luizi i kërkoi mos të qëndronte e vetmuar dhe e mërzitur pasi duket se është në atë gjendje prej nominimit.