Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të shpallur finalist të parë të Big Brother VIP

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të shpallur finalist të parë të Big Brother VIP


Shqiperi


Gazeta Express

21/04/2023 14:37

Të shtunën do të shpallet finalisti ose finalistja e parë e Big Brother VIP. Luizi dhe Dea po përballen këtë javë në një televotim për të shkuar në finale. Të dy mblodhën më shumë vota nga banorët e shtëpisë, të cilët këtë herë duhet të thonin dy emra që duan të shohin në finale. Nga një sondazh i realizuar nga xing.al, ku votuan mijëra njerëz, rezulton se emri më i votuar nga publiku si finalist i parë është Luiz Ejlli.

Luizi ka marrë 88% të votave krahasuar me Dea Mishel, e cila ka marrë 12%.

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të shpallur finalist