Luizi ia kafshon të pasmet Kiarës

Luizi ia kafshon të pasmet Kiarës


Rozë


Gazeta Express

21/04/2023 7:15

Luizi dhe Kiara kalojnë pjesën më të madhe të ditës në “Big Brother
VIP” pranë njëri-tjetrit (për të mos thënë të gjithë ditën). Dyshja nuk i
kursejnë momentet e ëmbla para kamerave, por as ato intime.

Vetëm së fundmi Kiara dhe Luizi ishin shtrirë në krevat, teksa Luizi i
ka thënë partneres: T’i haj këto unë ty (refruar të pasmeve)

Kiara: Po haj o Luiz po çfarë do të kesh pastaj

Në këtë moment Luizi e ka kafshuar në të pasme, teksa Kiara e ka ndjerë dhimbjen. “Vetë më the t’i haja”, i tha Luizi.

Kiara: Jojo, nuk dua të m’i hash më.

VIDEO