KQZ bën të ditur se 357 vëzhgues janë akredituar për zgjedhjet e 23 prillitAutori: Gazeta inFokus


22:48 | 20 April 2023

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka bërë të ditur se ka përfunduar aktreditimi i vëzhgueve për zgjedhjet lokale në komunat veriore të 23 prillit.

Në njoftimin e lëshuar për media thuhet se të akredituar janë 357 vëzhgues duke përfshirë subjektet politike, përfaqësi të huaja në Kosovë, shtëpi mediave dhe organizata joqeveritare.

Numri i vëzhguesve për parti politike është 75, për përfaqësi të huaja dy, për shtëpi mediatike 171 dhe për organizata joqeveritare është 109.

Më poshtë i keni të gjitha detajet për vëzhguesit: