8 mesazhet që do të merrni nëse keni një të dashur “përnjëmend”

8 mesazhet që do të merrni nëse keni një të dashur “përnjëmend”


Fun


Gazeta Express

20/04/2023 22:31

“Natën e mirë e bukura ime”

Ky është lloji i mesazhit që çdo vajzë do të
donte të merrte nga i dashuri i saj. Ai do të thotë që ju jeni mendimi i tij i
fundit kur ai shkon në shtrat dhe se ai do të donte t’ju kishte pranë. Përveç
kësaj, duke i thënë vetes që je e bukur do të rritë egon tuaj dhe do t’ju bëjë
të buzëqeshni.

“Unë thjesht doja të përshëndesja”

E shihni, djemtë kurrë nuk kontaktojnë vetëm
për të përshëndetur. Nëse ai ju ka dërguar kështu me sms, ai do të thotë që ju
mungon, dëshiron të dijë se cilat janë planet tuaja dhe nëse do të jeni të lirë
ta shihni. E vërteta është se ai dëshiron të jetë me ju gjithë kohën dhe se nuk
mund të kalojë një orë pa ju dërguar mesazhe dhe pa pyetur se çfarë po bëni.
Është kaq bukur dhe duhet të jesh e lumtur sepse për një djalë si ai ia vlejti
pritja.

“Unë ende mund të nuhas parfumin tënd në
lëkurën time”

Le të jemi të sinqertë – nëse dikush do të
ishte me ju vetëm për të bërë dashuri, ai sigurisht nuk do të dërgonte një
tekst të tillë. Por nëse ai bën diçka të tillë, kjo është për shkak se ai
mendon shumë për ty dhe i pëlqen të ketë aromën tënde në lëkurën e tij. Në këtë
mënyrë, ai ndihet më afër jush dhe mezi pret t’ju ketë përsëri në krahët e tij.
Një burrë si ai me të vërtetë di të thotë gjëra të lezetshme për një vajzë,
prandaj mos e lër të ikë nga duart.

“Do të më pëlqente ta kaloja pjesën tjetër
të ditës duke u përqafuar”

Nëse i dashuri juaj ju tregon diçka të tillë,
kjo është për shkak se ai vërtet ju do. Ai preferon të qëndrojë me ju në shtëpi
sesa të argëtohet me miqtë e tij diku. Dhe kur të ndjeni trupin e tij të
ngrohtë kundër tuajit, do të ndjeni tensionin seksual të rritet. Pas kësaj, do
të varet nga ju që të vendosni nëse do t’ju çojë më tej apo nëse do të qëndroni
të përqafuar.

“Si ishte dita juaj?”

Kur burri juaj ju pyet si ishte dita juaj, kjo
do të thotë që ai me të vërtetë kujdeset për ju. Ai dëshiron të dijë nëse jeni
i lodhur apo jo dhe nëse mund t’ju ndihmojë të relaksoheni. Ai ndoshta do të
dëshironte të vinte në shtëpinë tuaj dhe të përgatiste një vakt për ju pas një
dite të gjatë në punë. Asgjë nuk është shumë e vështirë për të dhe ai e tregon
atë sa herë që ka mundësi.

“Nuk mund të ndalem së menduari për ty”

Imagjinoni këtë: Ju ngriheni në mëngjes,
visheni dhe shkoni në punë. Pastaj, në derën tuaj të përparme, ju gjeni një
buqetë me trëndafila me një shkrim të butë dashurie. I dashuri juaj ju tregon
se ai vazhdon të mendojë për ju. A ka ndonjë mënyrë më të mirë për të filluar
ditën? Nuk besoj!

“Do të doja të ishe këtu”

Ok, vajza, nëse burri juaj ju thotë se do të
donte të ishit me të, kjo do të thotë se ai është çmendur për ty. Ju ia keni
kapur zemrën dhe ai nuk mund të mos mendojë për ju. E vetmja gjë që i mbetet të
bëjë është të thotë që i mungon dhe se do të dëshironte që ti të ishe atje.
Thjesht dijeni që një gjë e tillë është mjaft e vështirë për t’u pranuar nga
burrat, prandaj vlerësojeni sepse është një mashkull për t’u mbajtur.

“Ke kujdes, të lutem”

Burrat shpesh na tregojnë se na duan edhe nëse
nuk e thonë gjithmonë me zë të lartë. Pra, nëse burri juaj ju tregon se duhet
të keni kujdes, kjo do të thotë që ai kujdeset për ju dhe dëshiron që ju të
jeni të sigurt. Kjo është një shenjë që tregon se ai të do dhe nuk dëshiron të
të ndodhë ndonjë gjë e keqe. Nëse i dashuri juaj është i tillë, ju mund ta
konsideroni veten me fat sepse djem si ai janë mjaft të rrallë këto ditë.