Invest in Macedonia, ik kah Gjermania!

Shkruan: Naser Pajaziti

Qeveria po promovon investime të reja në Shkup, Shtip, Zhabeni të Manastirit.

200 milionë euro investim nga kompania tajvaneze “Yageo” në zonat Shkup dhe Shtip, ku do të hapen 4.000 vende të reja pune. Kovaçevski dje e dha lajmin.

13,5 milionë euro investim në zonën ekonomike Zhabeni të Manastirit, nga kompania e huaj “Brainchild Production”, ku do të happen 500 vende të reja të punës.

A ka ngelë diçka për zonat ekonomike në Tetovë, Kërçovë apo zona “fantom” e Likovës, që shpesh promovohet gjatë zgjedhjeve?

Apo për këto vendbanime është zgjedh dëbimi për në Gjermani, pasi që çdo ditë po shohim autobusët e stërmbushur!

Ani kur po lavdërohen se i kemi gjysmën e ministrave shqiptarë dhe dikasteret ku janë paret dhe investimet. Ikni mos shitni kopalla!

Prandaj sllogani i kësaj Qeveria gjysmë shqipe po i ngjan parullës: Invest in Macedonia, ik kah Gjermania!