Dhurata Dora dhe Elvana sjellin “Rrotullo”

Dhurata Dora dhe Elvana sjellin “Rrotullo”


Muzike


Gazeta Express

20/04/2023 20:36

Dyshja simpatike Elvana Gjata dhe Dhurata
Dora nuk kanë të ndalur me bashkëpunime.

Pas “Gajde” dhe “Luj” ato sot kanë publikuar bashkëpunimin e tretë dhe mban titullin “Rrotullo”.

Kënga është publikuar në platformën You Tube dhe Spotify.

Artisten këngën mjaftë ritmike e kanë shoqëruar edhe me videoklip që siç shihet është bërë në një market.

Teksti dhe melodia është bërë nga Tonic&Denk, Elvana dhe Dhurata.