9 shenjat që tregojnë se keni gjetur shpirtin tuaj platonik

9 shenjat që tregojnë se keni gjetur shpirtin tuaj platonik


Fun


Gazeta Express

19/04/2023 23:21

Edhe pse shumë besojnë se në shekullin 21
dashuria magjike platonike është zhdukur, e vërteta është se marrëdhënie të
tilla të thella emocionale dhe të sinqerta, ekzistojnë.

Dashuria platonike është plot emocione të
forta. Dashuria platonike shpesh mund të gjendet mes miqsh dhe disa njerëz e
konsiderojnë atë si platonike, një nga format më të pastra të dashurisë.

Si e dalloni kur dikush ju do në këtë mënyrë?
9 shenjat e mëposhtme tregojnë se keni gjetur shpirtin tuaj binjak platonik:

1. Gjithmonë keni tema për të diskutuar

2. Heshtja është komode

3. Ju e dini se çfarë do t’ju thonë

4. Ju keni një ndjenjë humori

5. I vendosni njëri -tjetrit epitete kafshësh

6. Jeni gjithmonë aty për njëri -tjetrin

7. Pranimi është i pakushtëzuar

8. Ju mungojnë kur nuk janë pranë

9. Ju e dini saktësisht se si ta mbështesni
njëri -tjetrin