E premtja, ditë jopune për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë së Veriut (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 21/98 dhe 18/07), 21 prill 2023 (e premte) , dita e parë e Fitër Bajrami është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e fesë myslimane në vend festën e Bajramit.