Tjetër çift në BB? Dea Mishel në dush me Kristin

Tjetër çift në BB? Dea Mishel në dush me Kristin


Shqiperi


Gazeta Express

18/04/2023 15:03

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Teksa Kristi ka qenë duke bërë dush, Dea Mishel e ka ndihmuar atë të pastronte qafën dhe kokën, pasi e kishte të vizatuar.

Çift i në BB? Dea Mishel në dush me Kristin

Një gjë e tillë i ka habitur ndjekësit, e kjo jo vetëm prej afrimitetit që të dy kishin, por edhe sepse Kristi ka lejuar një gjë të tillë. 

Lexo Edhe:

Çift i në BB? Dea Mishel në dush me Kristin

Theksojmë se më herët Dea ka thënë se ka tension në momentin kur i afrohet Kristi.

Çift i në BB? Dea Mishel në dush me Kristin