Në ditën e fundit janë prodhuar 10.559 megavatë energji elektrike

SHA EMV dje prodhoi 10.559 megavat energji elektrike, me çka me energjinë e prodhuar vetë plotësoi nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël, si dhe nevojat për furnizime shtesë për shkolla, industrinë ushqimore dhe subjekte të tjera vitale shtetërore, informojnë nga Qeveria.

Në termoelektranat janë prodhuar 4.887 megavat, ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 5.672 megavat energji elektrike.

“Ditën dhe natën e kaluar përmes EMV Shitje janë furnizuar 1.680 megavat energji elektrike”, njoftojnë nga Qeveria.