Ibrahairartist ia rregulloi flokët, Yanina habit me atë që bën

Yanina është një nga emrat që ka hyrë fuqishëm në skenën muzikore.

Ajo padyshim që pos talentit njihet edhe për pamjen e saj, pasi, kujdeset shumë që të  çdoherë në formë dhe e bukur.

E për bukurinë e saj, Yanina ia ka besuar artistit Ibrahairartist.

Në foton e postuar në Instagram vërehet edhe forma se si ajo pozoi, pra, duke kapur gjoksin.