Mexhiti: Më vjen keq që një i punësuar në spital të veprojë kështu, kemi marrë masat e duhura

”Kemi qenë nga mbrëmë në koordinim të vazhdueshëm me drejtorin e spitalit të Tetovës, më vjen shum keq që një i punësuar në spital të veprojë kështu, jam takuar edhe me SPB-Tetove dhe kemi marrë masat e duhura”, deklaroi Ministri i Shendetsise, Fatmir Mexhiti.