Pula me 4 këmbë që po “çmend” rrjetin (FOTO LAJM)

Një pulë e rrallë me katër këmbë në Australi ka gjetur një shtëpi të re, pasi u shpëtua nga një grup kafshëdashës.

Pula, e cila lindi me një palë këmbë shtesë, u braktis nga pronari i saj i mëparshëm dhe u la të kujdesej vetë.

Pula, e quajtur Lucky, u gjet duke u endur rrugëve nga një grup adhuruesish të kafshëve në një mision për të shpëtuar kafshët e braktisura dhe të dhunuara.

Lucky ishte në gjendje të mjerueshme, e dobët dhe e kequshqyer dhe ishte e qartë se ajo nuk do të mbijetonte më gjatë e vetme.

Ekipet e shpëtimit e morën Lucky-n dhe i dhanë kujdesin dhe vëmendjen që i nevojitej për t’u rikuperuar.

 Ata u mahnitën nga situata e saj unike dhe shpejt ranë në dashuri me të.

Për fat, ata nuk duhej të kërkonin larg për një shtëpi të re për Lucky. 

Një fermer vendas, i cili kishte përvojë në kujdesin e kafshëve me nevoja të veçanta, dëgjoi për historinë e Lucky dhe i ofroi ta merrte.

 Fermeri kishte një fermë të madhe me shumë hapësirë ​​që Lucky të bredhte përreth.